Welkom
bij Bagnole

Bagnole Brasserie is het restaurant van Autoworld. Voor of na een bezoek aan het museum, of tijdens een mooie dag in het Jubelpark, geniet van ontspannende momenten door te genieten van klassiekers uit de Belgische gastronomie: filet américain, garnaalkroketten, fondue met oude Brugge…

HET TERRAS IS GEOPEND!

Bagnole Brasserie High end Aspargus

Valentijnsmenu
13 tot 17 februari

Voorgerecht: Geroosterde Sint-Jakobsnoten, bloemkoolcrème, koffievinaigrette

Hoofdgerecht: Op lage temperatuur gegaard kalfsvlees, gegrilde langoustine, bearnaisesaus, fondantaardappelen

Dessert: Baba au rhum, ananassamba, yuzusorbet

Van het huis: Een coupe prosecco als aperitief

Prijs: € 49 (voor het volledige menu. Het is niet mogelijk om alleen het hoofdgerecht of alleen het voorgerecht te nemen).

Brunch bij Bagnole

Elke zondag
van 11:00 tot 15h30.

Onze brunch is een ware explosie van smaken met een buffet dat een ruim assortiment aan patisserie, broden, salades, zalm, kazen en charcuterie biedt.
Er wordt ook een selectie van heerlijke warme gerechten voorgesteld. En dat allemaal vergezeld van verfrissend gearomatiseerd water.

Kom genieten van onze heerlijke brunch in ons uniek kader!

Bagnole Brasserie Terrace

Bagnole by
Choux de Bruxelles

In de keuken is chef-kok Nélia Andrade degene die zowel jong als oud verwent. Na haar ervaring bij gerenommeerde restaurants zoals Le Passage en Villa Lorraine, voordat ze bij Choux de Bruxelles kwam, zet ze nu haar talent in voor Bagnole Brasserie.

RESERVATIE

GROEPSMENU’S

Vanaf 10 personen nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen
rechstreeks op

OPENINGSUREN

Maandag: 11 - 17 u.
Dinsdag: 11 - 17 u.
Woensdag: 11 - 17 u.
Donderdag: 11 - 17 u.
Vrijdag: 11 - 17 u.
Zaterdag: 11 - 17 u.
Zondag: 11 - 17 u.

UW EVENEMENT

VIEREN BIJ AUTOWORLD

De brasserie kan worden geprivatiseerd voor de organisatie van zowel zakelijke als privé-evenementen. Autoworld is een originele en ideale locatie voor het organiseren van uw evenementen, of u nu met een groep van meer dan 10 personen naar restaurant Bagnole Brasserie komt of een grootschalig evenement wilt organiseren. Of het nu intiem of prestigieus is, overdag of ’s avonds, voor een walking dinner, een zittend diner of een eenvoudige cocktail, een evenement met Bagnole Brasserie en haar partners is altijd een succes.

DE IDEALE PLEK VOOR EEN PAUZE

Houten panelen, een groene muur, gerecyclede tafels en stoelen… de brasserie is een trendy, relaxte ruimte gewijd aan lekker eten. En laten we de prachtige uitzichten op het museum, de auto’s en het fantastische terras niet vergeten!

Bagnole Brasserie Dining Room View