Welkom
bij Bagnole!

Bagnole Brasserie is het restaurant van Autoworld. Voor of Na een bezoek aan het museum, of zelfs na een wandeling in het Jubelpark, profiteer je hier van een ontspannen moment bij klassiekers uit de Belgische keuken: croque-monsieur, filet américain, garnaalkroketten, fondue van Oud-Brugge, …

Valentijnsmenu
13 tot 17 februari

Voorgerecht: Geroosterde Sint-Jakobsnoten, bloemkoolcrème, koffievinaigrette

Hoofdgerecht: Op lage temperatuur gegaard kalfsvlees, gegrilde langoustine, bearnaisesaus, fondantaardappelen

Dessert: Baba au rhum, ananassamba, yuzusorbet

Van het huis: Een coupe prosecco als aperitief

Prijs: € 49 (voor het volledige menu. Het is niet mogelijk om alleen het hoofdgerecht of alleen het voorgerecht te nemen).

Brunch bij Bagnole

Elke zondag
van 11:00 tot 15h30.

Onze brunch is een ware explosie van smaken met een buffet dat een ruim assortiment aan patisserie, broden, salades, zalm, kazen en charcuterie biedt.
Er wordt ook een selectie van heerlijke warme gerechten voorgesteld. En dat allemaal vergezeld van verfrissend gearomatiseerd water.

Kom genieten van onze heerlijke brunch in ons uniek kader!

DE KAART

Bagnole by
Choux de Bruxelles

Chef-kok Nélia Andrade bereidt kleine lekkernijen en verfijnde gerechten voor je. In bekende restaurants zoals Le Passage en la Villa Lorraine bewees ze eerder al haar talenten. Enige tijd geleden vervoegde ze het Choux de Bruxelles-team. Nu geeft ze de keuken van Bagnole Brasserie haar eigen signatuur.

RESERVATIE

OPENINGSUREN

Maandag: 11 - 17 u.
Dinsdag: 11 - 17 u.
Woensdag: 11 - 17 u.
Donderdag: 11 - 17 u.
Vrijdag: 11 - 17 u.
Zaterdag: 11 - 17 u.
Zondag: 11:30 - 17 u.

HET INTERIEUR

DE IDEALE PLEK VOOR EEN PAUZE

We ontvangen je in ‘trendy natuur’-stijl. De decoratie doet denken aan de brasseries van weleer: houten panelen, muren vol groen, gerecycleerde tafels en stoelen, … En dan spreken we nog niet over het bijzondere uitzicht op het museum, de wagens en de knappe structuur van het gebouw.

JOUW EVENEMENT

VIEREN BIJ AUTOWORLD

Het is ook mogelijk om de brasserie af te huren voor een privé of professioneel event. Autoworld is een originele locatie. Ideaal voor een tof evenement: van een diner in groep in Bagnole Brasserie tot een klassevol evenement. Klein, groot of nog groter. Intiem of prestigieus. Overdag of ‘s avonds. Voor een walking dinner, om uitgebreid te tafelen of voor een eenvoudige receptie.
Autoworld verwelkomt groepen van 5 tot 1.500 personen in de grote hal, op de mezzanine van 2.000 m² of op Blue Boulevard, omringd door gerestaureerde wagens.