Menu : ontdek
onze seizoensmenu's!
DE KAART
TE PROEVEN BIJ BAGNOLE BRASSERIE
Van 12:00 15:00
- Voorgerechten
- Gerechten
- Nagerechten
- Te knabbelen
- Kindermenu
-
Romige kastanjes, truffelsmaak, crouton van rauwe ham 20
-
Gemarineerde zalm, Bintje mousseline, zure room, avruga 21
- Perfect ei, gebakken champignons, warme truffelmayonaise 16
-
Gebraden sint-jakobsschelpen, witloffondue, granny smith, pittige vinaigrette 23
-
Eendenborstfilet, gerookte aardpeer, chicon gremolata, jus de sucs 27
-
Kalfsvlees op lage temperatuur, geroosterde pastinaken, ratte-emulsie, kalfsjus 26
-
Champignonrisotto, geroosterde sint-jakobsschelpen, parmezaanemulsie 29
-
Ballotine van kabeljauw, spitskool met groene peper, coulis van waterkers 27
-
Filet américain, frietjes 24
-
Garnaalkroketjes met citroen en gefrituurde peterselie 18
- Kaaskroket van oud Brugge met truffel, citroen en gefrituurde peterselie 16
-
Italiaanse croque: parmaham, mozzarella, tartufata, rucola 15
-
Fish and chips met tartaarsaus 19
-
Burger : Angus rundvlees, cheddarkaas, uiencompote, teriyaki mayonaise 20
- Rode linzen hummus, warme foccacia 8
-
Frieten 4.5
ONS KERSTMENU!
GROEPSMENU
Vanaf 10 personen
Info en reserveringen
info@bagnole-brasserie.be